Produktuak Tags

fmuser Sites

ATP Finala 2019: Nola Ikusi Nitto ATP Finala Tenis Nondik

Date:2020/1/13 16:57:17 Hits:

ATP Finals Tennis 2019 edizioa eskuragarri dago telebistan eta zuzenean emititzeko edonondik. Londresek Teniseko zortzi superstar hartuko ditu ATP sailkapenean gizonezkoen bakarkako eta binakako taldeetan.

ATP Finals Tennis-a urteko gizonezkoen tenis txapelketako bigarren maila altuena da, lau slam txapelketa nagusien ondoren. ATP Finals txapelketa askotan egiten da urtero azaroaren hasieran Londresko O2 Arena zelaian.

ATP finala 1970ean sortu zen lehen izenarekin, Roger Federerrek sei txapelketarekin lortu zuen errekor gehien lortu zuenetik. Peter Flemingek eta John McEnroe-k, aldiz, zazpi txapelketarekin lortu dute titulu bikoitza.

Alexander Zverev-ek irabazi zuen ATPko 2018ko edizioan Novak Djokovic finalean garaile izan zen 6-4, 6-1 irabazi zuen 2-0 (2019-10). ATP 17ko Tenis Finaleko edizioa azaroaren XNUMXetik XNUMXra bitartean, gizonezkoen partida bakarrerako eta bikoitzetarako.

Tutoretza honetan, gidatuko zaitut nola ikusi ATP Final Tennis 2019 edizioa zuzenean telebistan eta zuzenean edonondik streaming bidez.

Nola Bizi Live Streaming ATP Finala Tenis Estatu Batuetan, Erresuma Batuan, Kanadan eta Alemanian

ATP Finals Tenis txapelketako erreproduzitzeko modua bilatzen ari bazara, orduan Amazon Prime Video-ra harpidetu behar duzu. 7.99 kiloko kostua izan zuen 30 eguneko doako proba lortu ondoren, hasi izena emateko. Bestela, sar zaitez IPTV streaming bidezko zerbitzu politak MYHD IPTV edo MYHD Premier IPTV edo DStv IPTV bezalako zerbitzuak eskuratu ditzakezu edo Reddit foroaren bidez bilatu.

Nola Ikusi eta Zuzeneko Korronte ATP Finala Edozein lekutatik
Nola Ikusi Tenis Erresuma Batuan, Alemanian eta Afrikan Kable bidez
ATP Finalak Tenisa ikusi nahi duten afrikar zaleek satelite antena apuntatu dezakete SES 4-ra 22W-ra eta My Canal-era harpidetu. Hala ere, LEG N24 Pro edo LEG N24 Plus deskodetzailea lor dezakezu tenis txapelketako zuzeneko ekintza guztiak ikusteko.

Erresuma Batuan, Irlandan eta Grezian, tenis zaleek Eutelsat 9A-n 9m-tan Cosmote TV paketera harpidetu dezakete. Alemaniako zaleek Sky Sport-era harpidetu eta zuzeneko korronte ATPko final tenisaz gozatu ahal izango dute. Icone eta Tiger hartzailea ere aurrez kargatutako zerbitzariarekin lor dezakezu ATP Finaleko Tenisak zuzenean satelite kablean ikusteko. Zure platera Comoste TV-ra eta Canal Africa-ra nola ikasi dezakezu.